8 Aralık 2014 Pazartesi

EKOSE ETEK VE KOMBİN

                      


                          Çok şükür 15 gün önce kestiğim eteği bitirebildim. Astar almaya diye gittiğim kumaşçımdan astarı almayıp bu kumaşı alarak çıktım. Çünkü astarı almayı unuttum :)) Yine kendimi kaybetmişim ne yapayım dayanamıyorum kumaş görünce.. Ama bu etek benim değil çooookk yakın bir arkadaşım için diktim.


                         Normal dar etek formunda kestiğim bu eteğe pantolonlardaki gibi öne iki tane cep koydum. Herhangi bir dergiden çıkartmadım kalıbını. Dar etek kalıbımın üzerinde sadece cepleri ayarlayarak kestim. Ve ilk defa kareli bir kumaşta hiç sorun yaşamadan çizgiler mükemmel bir şekilde denk geldi :)) Zaten şu sıralar hiçbir şey dikesim yok bir de bu kareler sorun çıkarsaydı perişan olurdum ...


                    Bel kısmında da kemer falan yok. Sadece astarı eteğin beline tutturup çevirdim ve bir makine ayağı genişliğinde dikiş çektim.

                    Aynı kumaştan kendime aldım fakat model aynı olmayacak. Ben üst süte binmeli bir model istiyorum. (Adını unuttum iyi mi o modelin. Evaze ya da kruvaze değil yanlız... Tühh yaaa ) 
                   Dışarıda şiddetli bir yağmur var. Biraz daha bu hızla yağarsa sel götürür ortalığı..Neyse benden bu kadar umarım arayı fazla açmadan sık sık uğrarım. Önce bir ceket dikmek istiyorum ama bakalım kısmet...
                  Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol dikişli haftalar. Özellikle bana.. Ben gideyim de şu eteğin modelini düşüneyim uyuyamam bu gece valla :))) 

                  BUULLDUUMMM VAALLLAA 
                                   ANVELOP..... Kardeşim sağolsun ;)))

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...